Reacties

Terras bij De Leurse Maalderij
Graan

Wat zeggen onze klanten...

Terras De Leurse Maalderij
Heidagen

Al meerdere keren heeft ons college van Burgemeester en Wethouders vergaderd bij de Leurse Maalderij. Het contact vooraf met Liesbeth verloopt altijd heel prettig. Ze denkt altijd graag met je mee. Ook op de heidagen zelf is de verzorging fantastisch en is er altijd een mogelijkheid om nog iets aan te passen. Deze flexibiliteit wordt erg gewaardeerd. De locatie in het prachtige bos van Leur kan niet beter.

College B&W Wijchen

Vergaderingen
Vergaderingen

Wat een geweldig concept is De Leurse Maalderij. De eerste kennismaking met de eigenaresse was een verademing. Flexibel, meedenkend en vooral ook een echte ontzorger. De locatie is super. De ruimte is schoon, mooi, lekker afgelegen en biedt veel mogelijkheden. Er is zelfs ook de mogelijkheid om buiten te zitten of een heerlijke wandeling te maken tijdens een pauze. En wat ook belangrijk is: de keuken! Deze is verrijdbaar en het eten wordt zelf bereid met heerlijke producten en is een feestje. De gerechten, of je nu kiest voor een lunch, een diner, een bbq of een walking diner, worden klaar gemaakt in een aparte ruimte. Als alles klaar is, wordt de keuken naar binnen gereden. Een feestje voor iedere vergadering. Heerlijk, vers en altijd anders. Uiteraard ook mogelijkheden om aan te geven wat je graag zou willen. Kortom, ze denken echt met je mee en doen ook leuke voorstellen. Ik zou zeggen, ga vooral eens kennismaken bij De Maalderij!

Woningcorporatie Mooiland, Risette Lammers

Vergaderingen
Vergaderen

De Leurse Maalderij ligt in een piepklein dorpje in een mooie omgeving. Heerlijk om daar te wandelen/fietsen. De vergaderlocatie is een bijzonder fijne ruimte, van alle gemakken voorzien, met voldoende ruimte binnen en buiten. De catering is fantastisch: allemaal vers, bijzonder en lekker. Wil je op een inspirerende en ontzorgde locatie vergaderen, dan kan dat hier.

Veiligheidsregio Gelderland Zuid, Management Brandweer

Terras De Leurse Maalderij
Bijeenkomsten

De Leurse Maalderij biedt een ruimte die harmonieus aanvoelt, waar we door Liesbeth liefdevol verzorgd en ontzorgd worden.

Gilde voor (schalig) wereldverbeteren, Anne Pastors en Cees Zwart

Terras De Leurse Maalderij
Teamdag

We waren zeer onder de indruk van de locatie en de ontvangst. Wat is een beter begin dan 's morgens een kop koffie of thee met een heerlijk warme Leurse appeltaart. Onze verwachtingen waren zeker nog hoger gespannen hoe de lunch eruit zou zien. En ook dit was zeer goed geregeld en zag er prachtig uit. Alles was perfect geregeld en als iets niet naar wens zou zijn, dan had je dit aan jezelf te danken. Want zoals je al aangaf; als we iets nodig hadden moesten we dit gewoon aangeven. Al met al een echte aanrader en onze organisatie zal zeker nog vaker gebruik van de locatie gaan maken. Bedankt voor de goed verzorgde teamdag en tot de volgende keer!

Dichterbij Gennep, Stefan Jansen

Vergaderingen
Vergaderingen en feestelijke gelegenheden

Regelmatig maken wij als kantoor gebruik van de diensten van Liesbeth van Rijckevorsel van De Leurse Maalderij. Of het nu gaat om een vergadering, het afscheid van een collega of om catering op locatie, altijd is alles tot in de puntjes geregeld. Gastvrijheid, kwaliteit en huiselijkheid zijn de woorden die De Leurse Maalderij goed omschrijven. Liesbeth en haar team laten iedereen zich welkom voelen en de kwaliteit van de lunches, borrels en diners is erg goed. Wij zijn blij zo'n mooie locatie in de buurt te hebben waar alles tot in de puntjes geregeld is en waar we graag komen om te vergaderen of om een feestelijke gelegenheid te vieren!

Van Lanschot Nannenga Naus Rentmeesters B.V.

Overheerlijke taarten en koeken
Jaarbijeenkomst en seminar

Alle betrokkenen en genodigden kunnen terugkijken op een mooie en geslaagde dag in Leur. In de ochtend de jaarbijeenkomst van leden van Plaatselijke Commissies in de Leurse Maalderij en in de middag een seminar in het kerkje. De verzorging van al het lekkers was in handen van Liesbeth. Wij zijn verwend. Lekkere cake, overheerlijke broodjes, smaakvolle soep, hapjes en streekproducten voor bij de afsluitende borrel. Een mooie goed verzorgde ontvangst voor alle 45 deelnemers. De combinatie Maalderij en het oude kerkje maakt het een bijzondere locatie. Kunnen wij van harte aanbevelen!

Stichting Oude Gelderse Kerken, Nico Peek

Terras De Leurse Maalderij
Heisessie

Mijn collega's en ik waren onder de indruk van jullie vergaderfaciliteit op Leur met alles d'r op en d'r an. Wij genoten van de entourage, de excellente catering (zowel lunch als diner waren verrukkelijk), de rondleiding en de landgoedproducten die we mee naar huis namen. Waar mijn collega's het meest van onder de indruk waren is dat jullie alles zelf doen. Geen poeha maar gewoon aanpakken en een gezellige sfeer creëren. Liesbeth, je hebt jezelf weer overtroffen met de catering. Het droeg allemaal bij aan een zeer geslaagde heisessie. Jullie concept is keigoed en ik zal er flink reclame voor maken.

Park Hoge Veluwe, S. van Voorst tot Voorst, directeur

Workshops Wijchen Nijmegen
Teamdag / workshop

Wij werden zeer aangenaam verrast door het warme welkom. Het voelde aangenaam warm binnen, de houtkachel brandde en dat was een heerlijke binnenkomst. De oven stond aan met (geurige) vers gebakken croissants en de hartelijke woorden van Liesbeth gaven mij direct een goed gevoel. De zintuigen werden goed verwend. De Maalderij staat prachtig rustig omgeven door bomen in het kleine plaatsje Leur naast Wijchen waardoor we de pauzes goed konden gebruiken om de benen te strekken in de natuur. De teamleden kwamen ook positief verrast binnen en hadden mede daardoor ook 'zin' in de dag. De lunch (zelfs het feit dat je aan ons bijzondere verzoek kon voldoen) en de hapjes, gewoon helemaal af! Ik geniet wanneer er zoveel aandacht gegeven wordt en Liesbeth, ik heb samen met het team een zeer geslaagde dag beleefd. De workshop '7 bronnen van arbeidsvreugde' was voortreffelijk en de omgeving en het warme welkom hebben daar zeker een positieve en vreugdevolle bijdrage aan geleverd. Dankjewel voor je SUPER gastvrijheid!

Langen Group, Jolanda Griffioen-van Raat

Vergaderingen
Vergaderen

Bij De Maalderij in Leur heb je het gevoel of de tijd hier heeft stil gestaan. Hier kunnen potentie, talenten en kwaliteiten van je organisatie veel meer tot bloei komen. De sfeer, de aandacht en de onvermoeibare gastvrijheid voelen hartverwarmend aan. Een verwenadres waar je je meteen thuis voelt. De overheerlijke keuken van Liesbeth laat zich inspireren door seizoen- en streekproducten. Heerlijk, eerlijk en dagvers!

Enexis B.V., Anita Gloudemans, directiesecretaresse

Workshops Wijchen Nijmegen
Vergaderingen en trainingen

Na inmiddels al meerdere keren in De Maalderij vergaderingen te hebben georganiseerd zijn mijn collega's en ik verliefd geworden op De Leurse Maalderij. Er heerst een huiselijke, ontspannen sfeer onder meer door de houtkachel, de ongedwongen manier van cateren en de lunch smaakt naar meer door gebruik van producten uit de streek. Zoals uit bovenstaande blijkt is De Leurse Maalderij een absolute aanrader om een effectieve vergadering of training op een externe locatie te laten plaatsvinden. Wij komen graag weer!

Koninklijke Kentalis, Judith de Hair, regio manager

Diner
Private dinner

19 medewerkers hebben enorm genoten van de heerlijkheid die Leur te bieden heeft met De Leurse Maalderij als uitstekend onderkomen voor een private dinner. Een echt Kerstgevoel door de sfeervolle ambiance met een grote, prachtig gedekte tafel door La Vie Catering, die ook voor het heerlijke culinaire gedeelte verwantwoordelijk was. Buiten, op het met vuurkorven ingerichte terras maakte Bloem, de lieve hond, het gezellige 'winter'-plaatje in Leur compleet. Mede dankzij Liesbeth en Otto, met hun warme en gedreven gastvrijheid, een aanrader voor een geweldig samenzijn.

Mead Johnson Nutrition, Sandra Megens, R&D

Teamoverleg Wijchen Nijmegen
Teamcoaching

Geweldige ambiance, couleur locale... en super relaxte sfeer, ideaal voor teamcoaching! NB goed bereikbaar vanaf de snelweg.

Schouten & Nelissen, Johannes de Geus

Ontvangsten Wijchen Nijmegen
Walking dinner

Fantastisch walking dinner in De Maalderij gehad ter ere van mijn 25 jarig jubileum bij de Rabobank organisatie. Gastvrij en puur! Liesbeth en het hele team, bedankt voor de top avond! Een aanrader voor iedereen die wat te vieren heeft.

Rabobank Nederland, Marco van Middendorp

Borrel huwelijk
Speciale gelegenheden

Locaties voor ontvangsten, presentaties, diners en huwelijken staan of vallen met sfeer. Bij De Leurse Maalderij hebben ze het helemaal door. Gelegen op De Heerlijkheid Leur in het hart van het Land van Maas en Waal, is de locatie pitoresk met een mooie landelijke uitstraling. Oude panden en boerderijen uit de 18e eeuw bepalen het straatbeeld. Je waant je zo 100 jaar terug. Een toplocatie voor een gezellig samen zijn, een wandeling of fietstocht.

Monique Hefti-Sutman, fotograaf

Champagne huwelijk
40-jarig huwelijksfeest

Na de geweldige ervaring met De Leurse Maalderij tijdens het diner dat mijn man en ik gaven ter gelegenheid van ons 12,5 jarig huwelijk, besloten mijn ouders voor hun feest ook contact op te nemen met Liesbeth. Het was een genot om mijn ouders en alle gasten zo enorm te zien genieten. Nog steeds worden er met enige regelmaat door ons en onze gasten herinneringen opgehaald over deze dag. De geweldige rustieke ligging, de vriendelijkheid en gastvrijheid van Liesbeth en haar team, de uitstekende kwaliteit van het diner... Het was af! Ook het feit dat we aan het einde van de avond werden uitgezwaaid door alle dames wordt zeker niet vergeten! Nogmaals hartelijk dank voor alles!

Marieke Peters-Brugman

Terras De Leurse Maalderij
Ontvangst

Een aanrader! Perfecte locatie en ambiance in een landelijke omgeving voor een professioneel en gastvrij onthaal.

Marja Hanssen-Janssen, directiesecretaresse

Diner De Leurse Maalderij
Huwelijk

Ons huwelijk in De Leurse Maalderij was in één woord schitterend en niet in de laatste plaats dankzij Liesbeth en haar team. Een sfeervolle locatie, uitstekend eten en ervaren bediening die het werk duidelijk met veel plezier doet. Als we het over konden doen zouden we zonder twijfel weer voor De Leurse Maalderij kiezen!

Marlies & Martijn